27 september 2009

Prat, stickning och fika

Idag var det stickcafé på Tummelisa. Det kom 8 kvinnor och vi hade himla trevligt. Lite trångt var det med 10 st, men finns det hjärterum...jaja, ni vet fortsättningen. Vi drack kaffe och the och mumsade på ostfrallor med Brie och salami och sedan kom kladdkakan fram. Tur att det var trångt, för efter det så orkade man inte röra sig. Lika bra att sitta still och sticka.Det är så kul att se vad alla gör; det var allt från sjalar, halsdukar till små och stora tröjor. Lite tips och tricks utbyttes och det hela var mycket inspirerandeDet blev också utlottning, som vanns av Ann-Charlotte, och hon blev verkligen glad för sitt pris. Ett etui fullt med bambustickor - precis vad hon behövde.Ann-Christin berättade och visade nya garnerna som kommit in och om de som skall komma snart. Sedan kunde de som ville handla lite garn med sig hem och efter 2 ½ timme var det "slut för idag" och alla gick hem till sitt.


Vi längtar redan tills nästa gång - som kommer att bli om en månad och INTE  om 14 dagar, eftersom vi ska gå på kurs - i tovning. Det ska bli kul, det också.

Alltså nästa stickcafé blir den 25 oktober och om man vill vara med då, så anmäler man sig och förhandsbetalar i butiken...mer om det lite längre fram.

Inga kommentarer: