24 september 2009

Nu har det kommit lite garn!


OBS!  Om vissa bilder är lite suddiga, så beror det på fotografens upphetsning inför alla garnerna.

Idag fick Tummelisa långväga besök. Det vara Anna från Piteå, som var i sta'n för att gå på Bokmässan. Hon har köpt garn och mönster tidigare till den virkade kappan. Nu passade hon på att komma och besöka oss IRL och det tyckte vi var jätteroligt!!Så här glad var hon när hon köpt lite mer garn. Välkommen igen Anna!

 Det kom 2 stora kartonger med garn idag, fast det var ändå en hel del, som var restnoterat (som inte kom) och en leverans från Finland väntar vi fortfarande på. MEN här kommer en hel del bilder på garner som nu finns hos Tummelisa.
Det kom Regia sockgarner:


Det har också kommit in Babycashmerino från Debbie Bliss i färger, som vi inte har haft inne förut. Se och njut!!
En helt ny mönstertidning från Debbie Bliss med en massa snygga mönster i, för det facila priset av 89:-; en tia billigare än i stan.


Några nystan Zauberball kom det också bl.a. regnbågsfärgen och en vacker i blå toner. Silenzio finns i fler färger än förut. Blåa toner, gröna och flera bruna och grå toner, som tyvärr inte kom med på bild.


Ny vacker mullvadsfärg i Debbie Bliss' Rialto Aran.


Ögon i acrylplast. som man trycker ihop - 20 mm - 2:-/st


och slutligen lite fina sjalpinnar - eller varför inte till hårknuten? - fast de röda är vinröda i verkligheten och de blå är mer lavendelblå. De måste ses på riktigt.

Slut för idag!

2 kommentarer:

Anna sa...

Tack, tack, tack! Självklart kommer jag till fina Tummelisa nästa gång jag är i Göteborg. Och fram till dess får jag väl shoppa hos er via webben...

Anonym sa...

mycket intiresno, tack