13 september 2009

Höstens första stickcafé


Höstens första stickcafé kommer att gå av stapeln söndagen den 27 september kl. 14.30 - 17.00.

I höst kommer det att vara lite annorlunda.
Vi kommer att vara i butiken på N.Gubberogatan 8 och eftersom den inte är så stor, så är antalet deltagare mycket begränsat. Vi hoppas att vi ska kunna prata mera och umgås lite mer än vad som är möjligt på ett allmänt café. Vi tänkte också att det kunde vara trevligt att ses på en söndagseftermiddag, istället för en kväll efter jobbet, då man är trött och kanske har annat i tankarna.

Vi kommer att lämna 20 % på allt i butiken till alla deltagare och eftersom utrymmet är begränsat så gäller som vanligt "Först till kvarn..." och inga förbokningar tas emot.

Det kostar 75:- och då ingår fika förstås.
Anmäler sig gör man endast genom att sätta in pengar på bankgiro 5975-1420 och GLÖM INTE att skriva ditt namn som avsändare.

Om man inte får plats, kommer pengarna förstås att återbetalas.

Alltså:
Plats: Tummelisabutiken
Tid: söndagen 27 september kl. 14.30 - 17.00
Anmälan genom inbetalning till bankgiro 5975-1420 + avsändarnamn

VÄLKOMNA!

3 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Jag och min dotter (5 1/2) är noviser och undrar om stickcafét är något för oss? Finns det möjlighet att få hjälp att komma igång med en enkel stickning eller virkning, vi skulle så gärna vilja göra något pyssligt tillsammans.

Tummelisa Garn & Design sa...

Hej Petra!

Stickcafeet är för de som redan kan sticka och bara vill träffa andra med samma intresse för utbyte av erfarenheter och inspiration.

Kolla då istället våra kommande kurser. Det är dock inget planerat för så pass små barn.

Ann-Christin

petrified in pink (Petra) sa...

Hej Ann-Christin,

Jag tänkte nog att det var så men det skadar inte att fråga:-) Jag och dottern kommer snart in och tittar på fina garner!

Petra